TRADIČNÍ ZPŮSOBY VÝROBY

Staráme se o to, aby naše výrobky byly domácí, čerstvé a kvalitní, jako od Vašich babiček a maminek.

Všechny výrobky jsou dle tradičního složení a receptur a jsou vyrobeny bez přidání imitací masa jako jsou separáty, kůžové emulze a různé jiné napodobeniny masa.

Výsekové maso je kvalitní čerstvé bez křehčení a nástřiku.

Díky tradiční výrobě a kvalitě surovin naše výrobky sklízejí ocenění.

Debrecínka, Staročeská klobása, Pepřák se pyšní titulem Regionální potravina Liberecký kraj a zařadila se tak po bok Kloučkova vepřového masa ve vlastní šťávě, které je již několik let nositelem ocenění Regionální produkt Jizerské hory.

,,Vyrábíme poctivě, vyrábíme z masa,

protože domácí jídlo je domácí jídlo, no ne? "


POZNEJTE SVÉHO ŘEZNÍKA, POZNÁTE SVÉ JÍDLO

Pan Karel Klouček pochází z Hejnic - město na severu České republiky ve Frýdlantském výběžku Libereckého kraje. Dodnes zde žije. Letos mu bude 53 let.

Od mládí měl vztah k práci s masem. Zajímaly ho a bavily například zabijačky. Po vyučení absolvoval základní vojenskou službu a následně pracoval dvacet let v Liberci na tamních jatkách, kde působil nejprve na porážce, pak přešel pracovat do výroby a následně se stal mistrem. Na jeden rok si také odešel rozšířit své znalosti do Německa, což jak říká sám byla cenná zkušenost, ale byla to zároveň tvrdá škola života.

Když zanikla liberecká jatka, pan Klouček se osamostatnil a začal podnikat. To byl rok 2004 a vše začalo. Sehnal prostory v nedalekém raspenavském obchodním domě, kde začal budovat. Objekt byl v dezolátním stavu a dlouhá léta zavřený, takže mu dalo hodně práce a úsilí , aby vytvořil výrobnu a obchod do podoby, kde je dnes.  V současnosti již 14-tým rokem pro Vás den co den vlastníma rukama připravuje výrobky všeho druhu a ctí jedno zásadní heslo:

,, co by nechutnalo mě, nedělal bych ani pro jiné,"

NAŠE OCENĚNÉ VÝROBKY